• header waarom JUUNOO

   De beste keuze voor de planeet

   Duurzame oplossingen zijn niet langer de dure oplossingen. Integendeel, circulair gaan levert je zelfs geld op. Ontdek snel waarom JUUNOO voor jou de geschikte oplossing is. 

  • Duurzame oplossingen

   Verdeel en herverdeel jouw werkplek op een duurzame manier. 

   JUUNOO scheidingswanden
   Binnenwanden
   Glazen wanden
   Vergaderbox JUUNOO
   Belcellen en meetingboxen
  • Realisaties

   Beklede wanden of glazen wanden. Meetingruimtes voor 1 persoon of voor 4.
   We zoeken samen naar de perfecte duurzame indeling van jouw werkplek. 

   Bekijk alle realisaties >>

   circulaire scheidingswanden met een moderne touch - juunoo
   Hotel Astoria
   Estetische, stijvlolle en akoestische binnenwanden in Hotel Astoria.
   Ontdek deze realisatie
   cobras - probox voor architecten - juunoo
   Cobras Architecten
   Kwalitatief afgewerkte Proboxen voor de interieurarchitecten van Cobras.
   Ontdek deze realisatie
   JUUNOO's glaswanden werden gebruikt voor meerdere kantoorruimtes van SkylinE40
   SkylinE40
   Mooi en clean afgewerkte glazen wanden gepalatst in het geweldige kantoorgebouw SkylinE40.
   Ontdek de realisatie

Hoe werkt een hoekwand

je aan het nadenken over een nieuwe kantoorinrichting? Wil je dit slim en snel doen? Lees dan zeker onze vijf handige en direct toepasbare tips. Wij delen graag onze ervaringen waarop je moet letten bij de inrichting van je kantoor.

1. Gebruik het (dag)licht

Het wordt te vaak onderschat, maar daglicht speelt een cruciale factor bij het welbevinden van je medewerkers. Het is daarom belangrijk dat het licht (zowel daglicht als verlichting) juist op elkaar wordt afgestemd. Het is bewezen dat licht niet alleen zorgt voor het comfort en een goeie sfeer, maar ook de efficiëntie op de werkvloer verhoogd. Als laatste verbetert het ons bioritme waardoor we ons prettiger voelen.

2. Voorzie verschillende ruimtes

Geluidsoverlast is de grootste ergernis op de werkvloer. Daarom is het belangrijk dat je medewerkers voldoende mogelijkheden hebben om geconcentreerd te kunnen werken.
Volgende plaatsen zijn daarom een must op elk kantoor:

Vaste werkplaats

Iedereen heeft nood aan privacy. Daarom is een vast bureau belangrijk wanneer mensen dagelijks op dezelfde locatie werken. Aanvullend voorzie je ook best enkele flexibele werkplaatsen.

Concentratieplaats

In een afgesloten individueel bureau, waar mensen geen last hebben van telefoons, voorzie je stille ruimtes. Hier kunnen werknemers zich volop concentreren. Belangrijk is dat je deze ruimte niet te groot of klein maakt. Wanneer er 6 personen kunnen werken is dat meer dan voldoende.

Opbergplaatsen

Een proper bureau zorgt ervoor dat medewerkers beter werken. Daarom voorzie je voldoende opbergruimtes, niet alleen in de ruimte maar ook per bureau. Iedereen heeft namelijk nood aan een plaats om zijn eigen spulletjes te kunnen opbergen.

Een ontspanningsplaats

De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom is een ontspanningsplaats belangrijk voor de sfeer. Zorg in deze ruimte dat er voldoende plaats is tot bewegen. Luister naar je werknemers en voorzie aan de hand daarvan de nodige zaken.

3. Denk aan de looproutes

Hou rekening met de verschillende ruimtes in je kantoor en hoe je deze kunt bereiken. Op deze manier geef je de ruimte een rustige sfeer en laat je alles bereikbaar houden. Niemand wil over alles heen moeten stappen om rustig een koffie te kunnen halen.

4. Gebruik een glazen wand

De laatste jaren zien we in kantoren steeds meer glazen wanden verschijnen. Deze zorgen voor minder privacy, maar doen de ruimte wel groter lijken. Je creëert er ook connectie mee naar de rest van je kantoor.

5. Feedback medewerkers

Hoe je het draait of keert, de beste informatie voor het indelen van je kantoorruimte komt nog altijd van je medewerkers. Voorzie daarom een werkgroep binnen je bedrijf die zich hier vrijblijvend kan ontfermen. Zij geven belangrijke info over wat ze belangrijk vinden.
Aanvullend zal de overschakeling naar een nieuwe werkvloer dan ook vlotter gaan wanneer je je medewerkers hierin betrekt.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden