Snel en proper geplaatst

Ongekende bouwsnelheid

Een JUUNOO scheidingswand staat er gemiddeld zo’n 7x sneller dan een klassieke geschilderde wand. Zo bespaar jij op plaatsingskosten en kan je meer materiaal verzetten per gewerkt uur. Snel bouwen is ook snel demonteren, wat hergebruik financieel logisch maakt.

Proper en stofvrij

Je krijgt een handig bouwpakket toegestuurd met duidelijke instructies dat je vlot kan plaatsen zonder schilder- of pleisterwerken. De telescopische modules zijn aanpasbaar in hoogte, de decoratieve panelen worden op hoogte aangeleverd.

A tot Z oplossing

De planning van je plaatser, gipser en schilder op elkaar afstemmen is verleden tijd. Om een JUUNOO systeemwand te plaatsen heb je nog maar één vakman nodig – en dat hoeft zelfs geen specialist te zijn. JUUNOO levert naast wanden ook deuren, plinten, glaswanden, isolatie en meer. Alles om jou zo goed mogelijk te ontzorgen.

Zelf JUUNOO plaatser worden?

JUUNOO is steeds op zoek naar gemotiveerde plaatsers om onze producten bij onze klanten te installeren. Werk je graag voor klanten uit het bedrijfsleven en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Hou je van maatwerk en heb je zin voor nauwkeurigheid? Werk je gestructureerd, denk je vooruit en hou je je aan je deadlines? Dan kunnen we jouw hulp zeker gebruiken. Schrijf je in in onze JUUNOO Masterclass of neem contact op om de samenwerkingsmodaliteiten vrijblijvend te bespreken.

7x sneller dan een klassieke tussenwand

Video afspelen

Let's talk!

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden