De akoestische werkplek: productiviteit in een box.

Op zoek naar een akoestische werkplek waarin je gefocust kan werken zonder afleiding? Onze Probox of productiviteitsbox verhoogt de productiviteit met 40% en wordt in 1 dag geplaatst. Zonder beschadiging aan de bestaande ruimte én zonder stof of lawaai. De akoestische box is duurzaam, herbruikbaar en flexibel. Ideaal voor in landschapskantoren, zodat je zelf én je collega’s ongestoord kunnen werken. Dankzij JUUNOO creëer je een (tijdelijke) focusruimte in een handomdraai.  

Duurzame producitviteitsbox: akoestische werkplek

Duurzame akoestische box

De duurzame technologie en het handig kliksysteem van onze Probox maken het mogelijk om de akoestische werkplek eenvoudig op te zetten, te verplaatsen of om te vormen tot een tussenwand.

De JUUNOO focusruimte kan je bovendien afwerken naar eigen wens: met glas of kleurrijke wanden, met decoratieve panelen… De mogelijkheiden zijn talrijk!

Nog een voordeel van onze concentratiebox is dat de wanden duurzaam zijn, maar niet duur. Je koopt ze 1x aan en kan daarna eindeloos variëren ermee, zowel als box of als wand.

7x sneller dan een klassieke binnenwand

Duurzame akoestische werkplek

JUUNOO productiviteitsbox kiezen
is slim kiezen

Snel geplaatst

Een JUUNOO wand wordt 7x sneller geplaatst dan een klassieke binnenwand. Zo creëer je een extra focusruimte op één dag, zonder grote werken en stofvrij.

Esthetisch

Kies zelf hoe jouw akoestische werkplek eruitziet. Onze wanden zijn eindeloos aanpasbaar met een groot aanbod afwerkingsmaterialen. Je kan de Probox dus razendsnel een nieuwe look & feel geven!

Eindeloos herbruikbaar

De JUUNOO Probox kan je verplaatsen zo veel je wil, want de wanden zijn heel eenvoudig te monteren en demonteren. Geen box meer nodig? Je kan de Probox ook omvormen tot tussenwand om je kantoor in te delen.

Probox Uno

Probox duo

Probox quattro

Probox op maat

Akoestische box geschikt voor iedereen

Een offerte aanvragen

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Gratis offerte

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.