Awards en patenten

Awards & nominaties

Het zit niet in ons West-Vlaams DNA om te stoefen. Toch maken deze erkenningen een belangrijk deel uit van ons bedrijf.

Zo wonnen we in maart 2021 de Circubuild-award, uitgereikt aan mensen die pionierswerk leveren op vlak van circulair bouwen.

Naast de circulaire producteigenschappen, het bedrijfsmodel met buyback-garantie en het lef dat Chris gehad heeft, is JUUNOO gewoon met een heel degelijk product op de markt gekomen. Ook particulieren en aannemers die geen belang hechten aan duurzaamheid, zullen overtuigd geraken van het systeem, omdat het zo makkelijk te installeren is.

– Bart Cobbaert van DENC!-STUDIO.

Ook kregen onze wanden het Solar Impulse Efficient Solution-label, een award die focust op duurzame businessmodellen die de wereld kunnen veranderen. Het is een erkenning dat onze wanden proper en rendabel zijn, met een positieve impact op het milieu.

“Bij de productie van wanden wordt in Europa jaarlijks 174 miljoen ton CO2 geproduceerd. Aan het einde van hun levensduur belanden 99% van deze wanden op het stort. JUUNOO zet deze uitdaging om in een opportuniteit met hun gepatenteerde JUUNOO wand.”

Ook EIT Climate-KIC & Vlaanderen Circulair steunen ons omwille van het circulaire karakter van onze onderneming in combinatie met onze snelle schaling.

Last but not least zetten we onze Red Dot Award graag in de kijker, al is het maar als bedanking aan ons topteam. Die laatste kregen we als erkenning dat het ontwerp van de JUUNOO wanden degelijk en innovatief is.

JUUNOO is een innovatief wandsysteem dat eenvoudig te monteren en demonteren is. Het slim uitgedachte ontwerp maakt het tot een herbruikbaar en duurzaam product.

– Dr. Peter Zec, oprichter en CEO, Red Dot

Patenten

De technologie achter JUUNOO is uniek. Ons product oogt simpel maar is het resultaat van jarenlang onderzoek en testen. Het basisprincipe, alsook de praktische uitvoering en verdere verbeteringen, zijn allemaal beschermd door de internationale PCT-patenten. 

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Gratis offerte

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.