Modulaire belcel

Op zoek naar een akoestisch belhokje waarin je gefocust kan werken zonder afleiding? Onze Probox verhoogt de productiviteit met 40% en wordt in 1 dag geplaatst. Zonder beschadiging aan de bestaande ruimte én zonder stof of lawaai. 

JUUNOO belcel

Duurzame stiltecabine

De duurzame technologie en het handig kliksysteem van onze Probox maken het mogelijk om de belcel eenvoudig op te zetten, te verplaatsen of om te vormen tot een tussenwand.

Het belhokje kan je bovendien afwerken naar eigen wens: met glas of kleurrijke wanden, met decoratieve panelen… De mogelijkheiden zijn talrijk!

Nog een voordeel van onze belcel is dat de wanden duurzaam zijn, maar niet duur. Je koopt ze 1x aan en kan daarna eindeloos variëren ermee, zowel als box of als wand.

één persoon is aan het werk in een Beacon Probox

Modulaire focusruimte

Onze belcel is een akoestisch geïsoleerde vergader- of belruimte waar je jouw productiviteit en concentratie optimaal kunt verhogen, of dat nu is om te bellen, werken, vergaderen of om gewoon even tot rust te komen.

De belcel of zoals wij het noemen, de Probox wordt in 1 dag opgebouwd, zonder stof, lawaai of beschadiging aan de bestaande ruimte.

Onze modulaire phonebooth is duurzaam, herbruikbaar en op maat van jouw wensen. Dankzij JUUNOO creëer je een (tijdelijke) focusruimte in een handomdraai.  

7x sneller dan een klassieke binnenwand

Modulaire vergaderruimte op creatieve manier - JUUNOO

JUUNOO productiviteitsbox kiezen
is slim kiezen

Snel geplaatst

Onze belcellen worden op één dag geplaatst. Zo creëer je een extra focusruimte op één dag, zonder grote werken en stofvrij.

Esthetisch

Kies zelf hoe jouw belcel eruitziet. Onze boxen zijn eindeloos aanpasbaar met een groot aanbod afwerkingsmaterialen. Je kan de Probox dus razendsnel een nieuwe look & feel geven!

Eindeloos herbruikbaar

De JUUNOO belcel of Probox kan je verplaatsen zo veel je wil, want de wanden zijn heel eenvoudig te monteren en demonteren. Geen box meer nodig? Je kan de Probox ook omvormen tot tussenwand om je kantoor in te delen.

Let's talk!

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.