Hooox

Projectleider: Chris

“Akoestiek en rust in de ruimte”

In een bestaande kantooromgeving werden enkele vergaderzalengecreëerd. De JUUNOO wand werd geplaatst onder het bestaande kantoorplafond met akoestische dam en glazen deuren. Er is gekozen voor een naadloze witte afwerking, zodat de accenten en karakter in de omgeving bepaald konden worden door planten en toffe meubels. Dit zorgt voor een fris geheel, dat toch optimale akoestiek levert.

Jouw kantoor ook slim indelen?

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden