JUUNOO wand plaatsen

Duurzaam,
maar niet duurder

Onze scheidingswanden, glazen wanden en vergaderboxen zijn duurzaam, maar niet duurder. Een JUUNOO-wand is niet duurder dan een klassieke wand. Een JUUNOO-wand koop je namelijk maar één keer.

Sterker nog. Hoe vaker je de wand gebruikt, hoe goedkoper hij wordt. Én we kopen de wanden met plezier van jou terug met onze cashback garantie indien je geen nood meer hebt aan jouw (glazen) wanden of vergaderboxen. 

Circulair, mooi én voordelig.

Snel & proper

Verbouwen zonder wekenlang in het stof te zitten? Een JUUNOO wand is zo snel en proper geplaatst dat jouw kantoor weer beschikbaar is binnen een mum van tijd. Door de snelle montering en demontering bespaar je nog eens op plaatsing- en sloopkosten.

Ongekende flexibiliteit

Is je ruimte toe aan een update? Met JUUNOO kan je elke ruimte weer terugbrengen naar de oorspronkelijke staat, om achteraf opnieuw in te delen voor een nieuwe functie. Verandert je kantoorbezetting, dan veranderen je JUUNOO muren simpelweg mee.

Duurzaam & degelijk

Een JUUNOO wand is esthetisch en akoestisch sterk, zonder dat er één onderdeel ooit op de afvalberg belandt. Duurzamer, maar niet duurder, want de investeringskost van een JUUNOO wand is niet hoger dan die van een klassieke wand.

7x sneller dan een klassieke tussenwand

Video afspelen

Let's talk!

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden