JUUNOO voor
Facility Managers

Snel, functioneel én circulair

Snel geplaatst

Met de JUUNOO kantoorwanden deel je je kantoorruimte in een mum van tijd in. Nood aan een extra vergaderzaal? Op zoek naar een nieuwe werkplek? Of misschien wil je een stille ruimte om met volle focus te kunnen werken? Met onze scheidingswanden is de klus op één dag geklaard.

Handig en flexibel

Verandert het interieur van je kantoor af en toe? Deel je je ruimte regelmatig opnieuw in? Naast functioneel zijn onze tussenwanden ook esthetisch: je kan ze afwerken volgens jouw smaak. Kleur, verlichting, glas, you name it.

Circulair

Onze wanden zijn duurzaam, maar niet duur. Bovendien kan je ze steeds hergebruiken en verplaatsen. Niet alleen duurzaam dus, maar zo wordt het mogelijk om de ruimte te laten mee evolueren met de noden van het moment. Bij JUUNOO zijn we pro circulariteit!

Efficiënte, functionele oplossing voor elke Facility Manager

Als Facility Manager wil je jouw medewerkers in optimale omstandigheden laten werken. Een rustige kantooromgeving is daarbij cruciaal. Met de JUUNOO scheidingswanden kan je kleinere ruimtes creëren om zo ongestoord te kunnen werken. Of kies voor een akoestische werkplek waarin je in volle concentratie kan werken: 40% meer productiviteit!

 

Terug naar kantoor
na covid-19

Corona zette ons massaal thuis aan het werk. Stilaan wordt het tijd voor de grote terugkeer naar kantoor. Dit brengt als Facility Manager extra uitdagingen met zich mee, want het kantoorleven zal er misschien nooit meer exact hetzelfde uitzien als vroeger. Medewerkers zullen meer ruimte willen en de mogelijkheid willen hebben om zich af te zonderen om gefocust te kunnen werken. JUUNOO to the rescue!

JUUNOO in beeld

Snel geplaatst en afgewerkt naar keuze

De duurzame technologie en het handig kliksysteem van onze wanden en onze Probox maken het mogelijk om de wanden eenvoudig op te zetten en te verplaatsen. Bovendien kan de akoestische werkplek ook omgevormd worden tot een tussenwand. De wanden plaatsen kan zonder beschadiging aan de bestaande ruimte én zonder stof of lawaai. En omdat smaken verschillen, kan je de scheidingswanden volledig afwerken naar eigen wens: houtwanden, glaswanden of decoratieve panelen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Duurzaam en niet duur

Onze producten kennen een interessante total cost of ownership: in aankoop zijn onze wanden misschien iets duurder dan gelijkaardige niet-circulaire producten, maar het systeem betaalt zichzelf snel terug aangezien je de wanden talloos opnieuw kan gebruiken. 

7x sneller dan een klassieke tussenwand

Video afspelen

Laat je
inspireren door
onze klanten

Enkele van onze tevreden klanten

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden