Ruimte creëren
met een geluidsisolerende scheidingswand

Er is een dringende vergadering, maar alle meetingrooms zijn volgeboekt. Wat nu? Als je over een grote ruimte beschikt, dan kan een geluidsisolerende scheidingswand een ideale oplossing zijn. Met een akoestische JUUNOO-wand wordt lawaai en geluid tegengehouden waardoor vergaderingen in alle rust en comfort kunnen doorgaan. Bovendien kan je ook zelf kiezen hoe je je wand afwerkt, de mogelijkheden zijn talloos! Zo kies je niet alleen voor een functionele wand, maar ook voor eentje die past in je kantooromgeving.

Geluidsisolerende scheidingswand

Meer rust, betere prestaties

Doordat jouw medewerkers of klanten niet gestoord worden door omgevingslawaai of allerlei vervelende geluiden, is er een betere concentratie en zijn er dus ook betere resultaten. Absolute rust en comfort zijn essentiële factoren als het aankomt op belangrijke beslissingen, cruciale onderwerpen of creatieve brainstormsessies. Hierbij kunnen de geluidswerende wanden van JUUNOO een absolute meerwaarde zijn. Laat je verrassen door de mogelijkheden!

In de hoogte verstelbare wanden

Hoe hoog je ruimte ook is, al onze scheidingswanden zijn in de hoogte verstelbaar. Hierdoor heb je altijd een snelle en superhandige oplossing. Dankzij het praktische kliksysteem is montage geen enkel probleem. Ook demonteren gaat eenvoudig en snel. Kortom, geen eindeloos geknoei of stress voor het vinden van een beschikbare ruimte.

Geluidsisolerende scheidingswand van JUUOO

Een geluidsisolerende wand van JUUNOO is altijd een slimme investering!

Sneller kan niet

Als je weet dat het 7 keer langer duurt voordat je een klassieke wand opstelt, dan is een scheidingswand van JUUNOO een verstandige beslissing. Time is money!

Opgeruimd staat netjes

Wie aan montage en werkzaamheden denkt, denkt meteen ook aan vuiligheid en stof. Dat is bij JUUNOO niet het geval. In een mum van tijd is de klus geklaard. En alles blijft netjes en stofvrij.

Een nieuwe uitstraling

Wie houdt er niet van iets nieuws? Een JUUNOO-scheidingswand geeft je ruimte meteen een nieuwe uitstraling waar iedereen vrolijk van wordt. Maak indruk op je klanten en medewerkers!

Voor wie zijn onze geluids isolerende wanden bedoeld?

Een stille oplossing
voor elke ruimte

Decoratieve
wanden

Akoestische
werkplek

Een offerte aanvragen

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden