Glazen binnenwanden

Wil je je kantoor graag functioneel indelen? Wil je extra werkplekken creëren waar jouw medewerkers ongestoord kunnen werken? Of wil je in alle rust klanten kunnen ontvangen? Met een glazen scheidingswand van JUUNOO deel je jouw kantoor snel en eigentijds in. 

Creëer een lichtrijke werkplek met glazen wanden

Met glazen wanden creëer je een lichtrijke werkplek met natuurlijke lichtinval en behoud je het ruimtelijke gevoel in je kantoor, zonder in te boeten aan akoestiek. Medewerkers blijven daardoor betrokken bij het team, zonder dat ze gestoord worden tijdens hun werk of meetings.

glazen wand JUUNOO
glazen wand en deur kantoor JUUNOO

Circulaire glazen wanden

Onze glazen wanden zijn volledig herbruikbaar in andere opstellingen en compatibel met elke mogelijke wand. Ook als het geen JUUNOO-wand is.

De glaswand wordt op het einde van zijn leven niet gesloopt, maar gedemonteerd en hergebruikt. Kan je de wand nergens hergebruiken? Dan kopen we ze met veel plezier van je terug met onze cashback garantie.

Het systeem bestaat uit standaard glaspanelen in combinatie met het flexibele JUUNOO-wandsysteem. Zo garanderen we een lagere kostprijs, snellere levertijd en maken we hergebruik van het glas mogelijk. Maatwerk mogelijk op aanvraag

Deel je kantoor functioneel, circulair, eigentijds en efficiënt in
glazen kantoorwand

Een open office gevoel met meer privacy en rust

Onze glaswanden zijn functioneel en passen in elke kantoorruimte. Creëer snel een extra werkplek of vergaderruimte, die je later ook weer eenvoudig kunt demonteren. Liever wat meer privacy? Combineer onze glazen wanden met een volle kantoorwand en kies uit een van de vele afwerkingsmogelijkheden.

glazen wand kantoorruimte
cashback juunoo

Bij JUUNOO doen we er alles aan om een 100% circulair systeem op de markt te brengen. Daarom zijn onze systeemwanden ontworpen om meermaals gemonteerd en gedemonteerd te worden, zonder dat ze inboeten op kwaliteit.

Om te vermijden dat onze modules alsnog op het containerpark belanden, bieden we een cashbackgarantie aan, die jou een financieel voordeel oplevert als je ze terug aan ons verkoopt.

Kan je jouw JUUNOO wanden even niet meer efficiënt inzetten? Wij kopen ze met veel plezier van je terug!

100% circulair systeem met JUUNOO cashback garantie

Let's talk!

Klaar voor jouw eigen glazen scheidingswand ? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden