Modulaire, circulaire kantoorwanden.

Met de JUUNOO kantoorwanden deel je iedere kantoorruimte snel en eenvoudig in. De kantoorwanden zijn duurzaam, maar niet duurder. Ze zijn opnieuw verplaatsbaar en modulair, je kan ze steeds gebruiken en hergebruiken. Jouw ruimte, aangepast aan jouw noden, met een uitgebreide waaier aan afwerkingsmogelijkheden voor jouw kantoorwanden.

Ook zij kozen voor onze circulaire kantoorwanden:

proximus logo blauw
JUUNOO cradle to cradle

Circulaire kantoorwanden

Wist je dat 99% van alle wanden ter wereld op de afvalberg eindigt? Zo zijn ze verantwoordelijk voor 1% van alle CO2-uitstoot ter wereld. Dat is evenveel als de uitstoot van alle lucht- en scheepvaart samen. In een wereld van klimaatopwarming, eindige grondstoffen en eindeloze afvalbergen, moeten we de bouwmarkt totaal heruitvinden. Daarvoor is het cruciaal dat de producten die we in de markt plaatsen circulair zijn: ontworpen voor terugname en hergebruik.

Dat is exact wat JUUNOO doet. We ontwikkelden een herbruikbare kantoorwand die op het einde van zijn leven niet gesloopt, maar gedemonteerd en hergebruikt wordt. Zo willen we de bouwwereld veranderen naar een duurzame markt waar hergebruik de norm is.

Kan je de kantoorwand nergens hergebruiken? Dan kopen we ze met veel plezier van je terug met onze cashback garantie.

7x sneller dan een klassieke wand

Video afspelen

Techniek en esthetiek in één

Dankzij het innovatieve kliksysteem zet je jouw tussenwand op kantoor op in een handomdraai. Meer nog, onze wanden zijn maar liefst 7x sneller dan een traditionele wand. Zeg vaarwel tegen lawaaierige en stoffige werken. De JUUNOO-wand is snel geplaatst en snel verplaatst zonder breek- of pleisterwerken. Zo kan je een nieuwe indeling op kantoor maken in 1,2,3. De frames zijn verstelbaar in de hoogte, zodat je kantoorwanden passen binnen iedere ruimte. De wanden kunnen voorzien worden van deuren of zonder deuren. Neem contact op en ontdek hoe het JUUNOO-wandsysteem jouw kantoorlandschap kan transformeren.

Geluid dempen op kantoor met de akoestische wanden van JUUNOO

Awards & nominaties

Het zit niet in ons West-Vlaams DNA om te stoefen. Toch maken deze erkenningen een belangrijk deel uit van ons bedrijf.

Close-up microfoon TOPradio
Geluidsdichte studio TOPradio
Geluidsdichte studio TOPradio

Akoestische kantoorwanden

Dat onze modulaire kantoorwanden snel geplaatst zijn én dat ze mooi zijn, dat weet je intussen wel. Maar daar bovenop kan je ook kiezen voor geluidsdempende kantoorwanden. Onze akoestische kantoorwanden zorgen voor de isolatie van geluid waardoor je in alle privacy kan werken of bellen. Zo hebben ze in een radiostudio natuurlijk een top akoestiek nodig. Daar hebben wij met veel plezier voor gezorgd!

TOPradio details geluidsdichte studio

JUUNOO scheidingswanden kiezen
is een duurzame keuze

Snel

Een JUUNOO scheidingswand plaatsen is 7x sneller dan een klassieke wand plaatsen. Een kantoorruimte is zo ingedeeld in maar één dag tijd. En dat doe je zonder werken of stof.

Mooi

Kies uit een uitgebreide waaier afwerkingsmogelijkheden. Een nieuwe inrichting? Geen probleem. Vervang de decoratieve panelen en geef je ruimte bliksemsnel een nieuwe look.

Circulair

JUUNOO scheidingswanden kan je eindeloos plaatsen en herplaatsen. Klik de wanden uit elkaar en deel je ruimte opnieuw in. Goed voor de planeet én je portefeuille.

Een offerte aanvragen

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden