Modulaire kantoorwanden. Snel geplaatst, snel verplaatst.

Met de JUUNOO kantoorwanden deel je iedere kantoorruimte snel en eenvoudig in. Een nieuwe werkruimte, vergaderzaal of stille ruimte zet je op in één dag. De kantoorwanden zijn duurzaam, maar niet duur. Ze zijn mobiel en modulair, je kan ze steeds gebruiken en hergebruiken. Jouw ruimte, aangepast aan jouw noden, met een uitgebreide waaier aan afwerkingsmogelijkheden voor jouw scheidingswanden voor op kantoor.

Modulaire kantoorwanden voor elk interieur

Kantoorwanden voor ieder interieur

De JUUNOO-kantoorwanden zijn gemaakt door en voor ondernemers. Met de akoestische wanden heb je nooit meer last van een lawaaierig kantoor, met glazen scheidingswanden kies je voor een moderne look en met onze Probox kies je voor een kant-en-klare stille ruimte om je productiviteit een boost te geven. Daarnaast steek je je kantoor scheidingswanden eenvoudig in een nieuw jasje dankzij de JUUNOO blue tape, een oplossing om de kantoorwanden snel aan te kleden met decoratieve panelen. Een luxueuze afwerking, een fris kleurtje geven of gewoon strak houden? Jouw wand, jouw keuze.

Techniek en esthetiek in één

Dankzij het innovatieve kliksysteem zet je jouw tussenwand op kantoor op in een handomdraai. Meer nog, onze wanden zijn maar liefst 7x sneller dan een traditionele wand. Zeg vaarwel tegen lawaaierige en stoffige werken. De JUUNOO-wand is snel geplaatst en snel verplaatst zonder breek- of pleisterwerken. Zo kan je een nieuwe indeling op kantoor maken in 1,2,3. De frames zijn verstelbaar in de hoogte, zodat je kantoorwanden passen binnen iedere ruimte. De wanden kunnen voorzien worden van deuren of zonder deuren. Neem contact op en ontdek hoe het JUUNOO-wandsysteem jouw kantoorlandschap kan transformeren.

Geluid dempen op kantoor met de akoestische wanden van JUUNOO
Geluid dempen op kantoor met de akoestische wanden van JUUNOO

Akoestische kantoorwanden

De wanden van JUUNOO zijn flexibel en aanpasbaar. Geluid dempen op kantoor doe je met onze akoestische wanden. Wanden met een dikkere spaanplaat van 12 of 18 mm, al dan niet RF, zorgen voor een nog hogere akoestische prestatie, en een verhoogde brandweerstand. Deze worden met klikpanelen afwerkt. Werk vanaf nu in alle rust en word niet gestoord door veel lawaai op kantoor, dankzij onze akoestische wanden op kantoor.

JUUNOO kantoorwanden kiezen
is slim kiezen

Snel

Een JUUNOO-kantoorwand plaatsen is 7x sneller dan een klassieke wand plaatsen. Een kantoorruimte is zo ingedeeld in maar één dag tijd. En dat doe je zonder werken of stof.

Mooi

Kies uit een uitgebreide waaier afwerkingsmogelijkheden. Een nieuwe kantoorinrichting? Geen probleem. Vervang de decoratieve panelen en geef je kantoorruimte bliksemsnel een nieuwe look.

Circulair

JUUNOO scheidingswanden voor op kantoor kan je eindeloos plaatsen en herplaatsen. Klik de wanden uit elkaar en deel je kantoor opnieuw in. Goed voor de planeet én je portefeuille.

Diverse kantoor
wandsystemen

Decoratieve wanden

Akoestische werkplek

Benieuwd naar de prijzen voor kantoorwanden met of zonder deur? De JUUNOO wandsystemen zijn duurzaam en daarom, niet duur. Kantoorwanden plaatsen kan je trouwens helemaal zelf, of je kan het laten doen door een vakman. Wil je graag meer informatie of vraag je graag een offerte op voor één van onze flexibele wanden voor op kantoor? Klik dan op onderstaande knop

Laat je
inspireren door
onze klanten

Een offerte aanvragen

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden