Dit is werken bij JUUNOO

JUUNOO’s missie:
de bouwwereld heruitvinden

Wist je dat 99% van alle wanden ter wereld op de afvalberg eindigt? Zo zijn ze verantwoordelijk voor 6% van alle CO2 uitstoot ter wereld. Om daar iets aan te veranderen, moeten we de bouwsector compleet heruitvinden. Daarom trekt JUUNOO de kaart van circulariteit: we ontwikkelden een herbruikbare tussenwand die op het einde van zijn leven niet gesloopt maar gedemonteerd en hergebruikt wordt. Zo willen we de bouwwereld omvormen naar een duurzame markt waar hergebruik de norm is.

Altijd blijven leren

99,99% van de slimste mensen ter wereld werkt niet bij JUUNOO. Dus we komen graag buiten om bij te leren. We verwachten van jou dat je jouw nieuwsgierigheid niet wegsteekt. Wij doen dat ook niet. Zo blijven wij en onze producten innoveren, dag in dag uit.

Resultaat-gedreven

Gezien ‘impact maken’ bij ons geen buzzword maar een dagelijkse missie is, willen we onze ambitieuze doelstellingen keer op keer behalen. Want als we – letterlijk – de wereld willen verbeteren, moeten we op grote schaal werken. En daarvoor moeten we groeien, kwartaal na kwartaal. Met een osan deure doen-mentaliteit zit je bij ons dan ook op de juiste plaats.

Doelgericht

Ons logo is blauw, maar ons hart is groen. Werken bij JUUNOO is niet alleen fier zijn op ons innovatief product, het is trots zijn op het feit dat je mee helpt bouwen aan een circulaire economie. Geen betere plek voor wereldverbeteraars die op zoek zijn naar een job, toch?

Vacatures
bij JUUNOO

IT Project Manager

Your aim is to help grow JuuNoo’s business worldwide to become thé reference regarding circular building systems. Therefore your priority is to develop and implement the IT strategy.

05 maart 2021

Spontane sollicitatie

Niet onmiddellijk een geschikte vacature gevonden, maar enthousiast om mee te werken aan een circulaire bouwwereld? Solliciteer gerust spontaan! 

27 FEBRUARI 2021