Elegante ruimteindeling met een scheidingswand van hout

Hout is een apart materiaal. In tegenstelling tot andere stoffen of glas geeft hout een gevoel van rust, gezelligheid en warmte. Daarom is een scheidingswand van hout een prima oplossing in jouw kantoor. Door middel van een houten scheidingswand lijkt de herverdeling van de ruimte natuurlijker. Je haalt buiten als het ware naar binnen. Zeker als er veel bomen of hout in de ruimte buiten aanwezig zijn, is een mobiele wand van hout een streling voor het oog.

Scheidingswand hout

Een houten scheidingswand stimuleert de inspiratie

Elke bedrijfsruimte vraagt om een andere uitvoering. Daarom voorzien we bij JUUNOO verschillende modules. Welke opstelling je precies kiest, is jouw keuze. Maar de mogelijkheden zijn talrijk. Aarzel niet om professioneel advies in te winnen van ons ervaren team. Wedden dat je verrast zult zijn door de mogelijkheden?

Tijdloos design, snelle plaatsing

Hoewel een houten scheidingswand een tijdloos design heeft en alle werkdruk en stress even doet vergeten, gebeurt de plaatsing in een sneltempo. Wil je vandaag een nieuwe wand in je bedrijf? Dan staat hij vanavond al netjes geplaatst. Dankzij het handige kliksysteem heb je geen team van professionele vaklui nodig. Ook demontage is duidelijk en makkelijk.

Modulaire vergaderruimte - JUUNOO

Een houten scheidingswand van JUUNOO is altijd een ecologische keuze!

Duurzaam

De wanden van JUUNOO hebben een circulair ontwerp. Hierdoor proberen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, iets wat Moeder Natuur zeker zal waarderen.


Budgettair interessant

Duurzaamheid wordt vaak geassocieerd met dure oplossingen. Bij JUUNOO bewijzen we dat het tegendeel ook waar kan zijn. Onze modules hebben een vriendelijk prijskaartje.

Verrassend

Een herindeling van de ruimte kan een verrassend effect creëren: zowel op je medewerkers als op je bezoekers of klanten. Keep the body, change the skin.

Voor wie zijn onze houten wanden bedoeld?

Een ecologische oplossing
voor elke ruimte

Decoratieve
wanden

Akoestische
werkplek

Een offerte aanvragen

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden