Duurzame scheidingswanden

Met de JUUNOO scheidingswanden deel je iedere ruimte
snel en eenvoudig in. De scheidingswanden zijn duurzaam, maar niet duurder. Je kan onze scheidingswanden steeds gebruiken en hergebruiken. 

Ook zij kozen voor onze circulaire scheidingswanden:

proximus logo blauw

Circulaire scheidingswanden

Wist je dat 99% van alle wanden ter wereld op de afvalberg eindigt? Zo zijn ze verantwoordelijk voor 1% van alle CO2-uitstoot ter wereld. Dat is evenveel als de uitstoot van alle lucht- en scheepvaart samen. In een wereld van klimaatopwarming, eindige grondstoffen en eindeloze afvalbergen, moeten we de bouwmarkt totaal heruitvinden. Daarvoor is het cruciaal dat de producten die we in de markt plaatsen circulair zijn: ontworpen voor terugname en hergebruik.

Dat is exact wat JUUNOO doet. We ontwikkelden een herbruikbare scheidingswand die op het einde van zijn leven niet gesloopt, maar gedemonteerd en hergebruikt wordt. Zo willen we de bouwwereld veranderen naar een duurzame markt waar hergebruik de norm is.

Kan je onze scheidingswand nergens hergebruiken? Dan kopen we ze met veel plezier van je terug met onze cashback garantie.

7x sneller dan een klassieke wand

Video afspelen

Scheidingswanden voor elke stijl

Onze scheidingswanden worden niet alleen snel geplaatst, maar kunnen ook volledig aangepast worden naar jouw stijl. De scheidingswand panelen kunnen naar smaak aangepast worden.

Samen met Standplus namen we de showroom van Savic helemaal onder handen. De klant koos voor schilderbare AcouClick wanden met een hogere akoestische waarde dan onze standaardwanden en bovendien volledig te personaliseren naar eigen smaak. De accentmuren in zalmroze maken de showroom helemaal af!

Gepersonaliseerde AcouClick-wanden JUUNOO
Close-up microfoon TOPradio
Geluidsdichte studio TOPradio
Geluidsdichte studio TOPradio

Akoestische scheidingswanden

Dat onze scheidingswanden snel geplaatst zijn én dat ze mooi zijn, dat weet je intussen wel. Maar daar bovenop kan je ook kiezen voor geluidsdempende scheidingswanden. Onze akoestische scheidingswanden zorgen voor de isolatie van geluid waardoor je in alle privacy kan werken of bellen. Zo hebben ze in een radiostudio natuurlijk een top akoestiek nodig. Daar hebben wij met veel plezier voor gezorgd!

TOPradio details geluidsdichte studio

Glazen scheidingswanden

Naast onze volle wanden bieden we ook glazen scheidingswanden aan. Een glazen scheidingswand is de perfecte oplossing om jouw ruimte op een snelle en functionele manier in te delen. Met een glazen scheidingswand creëer je snel lichtrijke ruimtes waar je geconcentreerd kan werken, zonder het contact met de wereld rondom jou te verliezen. 

Project JUUNOO x Gyproc-wanden Kamp C
Kamp C glazen deur JUUNOO circulair bouwen

JUUNOO scheidingswanden kiezen
is een duurzame keuze

Snel

Een JUUNOO scheidingswand plaatsen is 7x sneller dan een klassieke wand plaatsen. Een kantoorruimte is zo ingedeeld in maar één dag tijd. En dat doe je zonder werken of stof.

Mooi

Kies uit een uitgebreide waaier afwerkingsmogelijkheden. Een nieuwe inrichting? Geen probleem. Vervang de decoratieve panelen en geef je ruimte bliksemsnel een nieuwe look.

Circulair

JUUNOO scheidingswanden kan je eindeloos plaatsen en herplaatsen. Klik de wanden uit elkaar en deel je ruimte opnieuw in. Goed voor de planeet én je portefeuille.

Diverse
wandsystemen

Benieuwd naar de prijzen voor kantoorwanden met of zonder deur? De JUUNOO wandsystemen zijn duurzaam en daarom, niet duur. Kantoorwanden plaatsen kan je trouwens helemaal zelf, of je kan het laten doen door een vakman. Wil je graag meer informatie of vraag je graag een offerte op voor één van onze flexibele wanden voor op kantoor? Klik dan op onderstaande knop

Contacteer JUUNOO

Overtuigd door the wall that pays off?
Ontvang je graag een offerte of wens je wat meer informatie?
Laat jouw gegevens hier achter, we contacteren jou zo snel mogelijk terug om jouw project of vraag te bespreken.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden