Jouw tussenwand. Snel geplaatst, snel verplaatst.

Met de JUUNOO tussenwanden deel je iedere ruimte snel en eenvoudig in. Opgezet in één dag, even snel weer gedemonteerd en klaar voor hergebruik. Duurzaam, maar niet duurder, want een JUUNOO tussenwand plaatsen hoeft niet veel te kosten. Je hergebruikt je tussenwanden zo vaak je wil. Esthetisch en mooi afgewerkt met tal van afwerkingsmogelijkheden, zo past jouw tussenwand in iedere ruimte, met deur of zonder deur.

Tussenwand

Flexibel en aanpasbaar

De JUUNOO frames zijn aanpasbaar en bevatten een handig kliksysteem. Zo zet je jouw tussenwand eenvoudig op, zonder breek- of pleisterwerken. De wanden zijn akoestisch en duurzaam. Bovendien kunnen de wanden met verschillende afwerkingen afgewerkt worden. Geschilderd, met deur of zonder deur, of liever met een luxeuze afwerking? De JUUNOO tussenwanden zijn flexibel en aanpasbaar voor ieder interieur.

7x sneller dan een klassieke tussenwand

Benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een tussenwand, met of zonder deur? Plaatsen kan je trouwens helemaal zelf of met de hulp van slechts één vakman. Bovendien, zijn de wanden erg duurzaam. Bespaar jij ook graag kosten?

Modulaire tussenwand

JUUNOO tussenwanden kiezen
is slim kiezen!

Snel

Een JUUNOO wand is 7x sneller geplaatst dan een klassieke wand. Zo deel je jouw ruimte op in op één dag, en dat zonder grote werken en stof.

Mooi

Kies uit een uitgebreid aanbod afwerkingsmaterialen. Zin in iets nieuws? Keep the body, change the skin. Vervang de panelen en geef je ruimte razendsnel een nieuwe look.

Circulair

JUUNOO tussenwanden kan je eindeloos plaatsen en herplaatsen. Klik de muren uit elkaar en deel je kantoor opnieuw in. Goed voor de planeet én je portefeuille.

Tussenwanden geschikt voor iedereen

Een oplossing
voor elke ruimte

Decoratieve
wanden

Akoestische
werkplek

Een offerte aanvragen

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Ook nood aan een flexibele oplossing?

Laat je inspireren

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van de JUUNOO systeemwanden? We inspireren je graag.

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Met steun van

CombinatielogoVLAIO_antraciet_cs6

Let's talk!

Word je graag even opgebeld? We vertellen je graag meer over de duurzame (glazen) wanden en vergaderboxen van JUUNOO. 

U krijgt uw offerte binnen

Dag
Uren
Minuten
Seconden