JUUNOO’s missie:
de bouwwereld heruitvinden

Van wegwerp naar circulair

Wist je dat 99% van alle wanden ter wereld op de afvalberg eindigt? Zo zijn ze verantwoordelijk voor 6% van alle CO2 uitstoot ter wereld. Dat is evenveel als de uitstoot van alle lucht- en scheepvaart tesamen. In een wereld van klimaatopwarming, eindige grondstoffen en eindeloze afvalbergen, moeten we de bouwmarkt totaal heruitvinden. Daarvoor is het cruciaal dat de producten die we in de markt plaatsen circulair zijn: ontworpen voor terugname en hergebruik.

Dat is exact wat JUUNOO doet. We ontwikkelden een herbruikbare tussenwand die op het einde van zijn leven niet gesloopt maar gedemonteerd en hergebruikt wordt. Zo willen we de bouwwereld veranderen naar een duurzame markt waar hergebruik de norm is.

De visie op circulaire economie
van onze CEO Chris

“Ik wil niet dat mijn kinderen mij ooit zeggen: Papa, je wist ervan. Wat heb je er aan gedaan?”

“Als je naar de klimaatcrisis kijkt, kun je twee dingen doen. Of je haalt je schouders op, of je doet er iets aan. Ik ben JUUNOO gestart zodat ik later niet aan mijn kinderen moet vertellen dat ik niets ondernomen heb.

Daarom heet mijn bedrijf JUUNOO: vernoemd naar mijn twee kinderen, Juul en Noor. Het is een dagelijkse reminder aan waarom we dit doen.” – Chris Van de Voorde, Founder & CEO

The wall
that pays off

Mensen overtuigen om duurzaam te werken, is een uitdaging. Duurzaam wordt vaak geassocieerd met duur. Bij JUUNOO willen we het tegendeel bewijzen. Want een JUUNOO wand is niet duurder dan een klassieke wand. Een JUUNOO wand koop je namelijk maar één keer. En hoe vaker je de wand gebruikt, hoe goedkoper hij wordt. Daarbovenop bespaar je op plaatsingskosten, zonder in te boeten op kwaliteit, akoestiek en esthetiek.

Sterker nog: heb je even geen nood meer aan je JUUNOO scheidingswanden, dan kopen we ze met veel plezier van je terug met onze buyback garantie. Daarbovenop bespaar je op plaatsingskosten dankzij de snelle installatie en heb je minder inkomstenverlies doordat je kantoor in één dag opnieuw ingedeeld is.

Voor JUUNOO kiezen
is slim kiezen

Snel

Een JUUNOO wand is 7x sneller geplaatst dan een klassieke gipswand. Zo deel je jouw kantoor in op één dag, en dat zonder grove bouwwerken en vuil stof.

Mooi

Kies uit een uitgebreid aanbod afwerkingsmaterialen. Zin in iets nieuws? Keep the body, change the skin. Vervang de panelen en geef je ruimte een nieuwe look in een handomdraai.

Circulair

Een JUUNOO wand kan je eindeloos plaatsen en herplaatsen. Klik de muren uit elkaar en deel je kantoor opnieuw in. Goed voor de planeet, en jouw portefeuille.

Bij JUUNOO doen we er alles aan om een 100% circulair systeem op de markt te brengen. Daarom zijn onze systeemwanden ontworpen om meermaals gemonteerd en gedemonteerd te worden, zonder dat ze inboeten op kwaliteit.

Om te vermijden dat onze modules alsnog op het containerpark belanden, bieden we een buybackgarantie aan, die jou een financieel voordeel oplevert als je ze terug aan ons verkoopt.

Kan je jouw JUUNOO wanden even niet meer efficiënt inzetten? Wij kopen ze met veel plezier van je terug!

100% circulair systeem met JUUNOO buyback garantie

Gratis offerte

Klaar om kennis te maken met the wall that pays off? Bel, mail, spring eens binnen – of laat je gegevens hier achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.